Miskolci Egyetem

Kutatók délelőttje regisztráció

előadások. bemutatók. Tudomány. élmény.

Az Egyetem a Tudományért. A Tudomány Értünk.

A regisztráció jelenleg nem elérhető!

Az űrlap beküldése nem jelent automatikus visszaigazolást, a programra való jelentkezést és férőhelyeket munkaidőben 2 órán belül felülvizsgáljuk és visszajelzünk! Egyéni, családi és csoportos (általános vagy középiskolai) jelentkezést is fogadunk, de kérjük, hogy csak olyan programra jelentkezzenek, ahol a korosztály összeegyeztethető a programhoz írt feltétellel. Helytelen jelentkezés esetén az űrlap elutasításra kerül.

A programok minden esetben az üvegaulában található kari pultoktól, hallgatói kísérettel indulnak, kérjük ne menjenek más helyszínekre. Kérjük továbbá, hogy a kari pultnál a program előtt 10 perccel jelentkezzenek be, hogy megérkeztek.

A program lemondásához kérjük írjon a kutatok.delelottje@uni-miskolc.hu címre, hiszen a létszámkorlát miatt akkor másik csoportot tudunk fogadni a felszabaduló helyekre.

Az adatkezelési szabályzatok itt tekinthetők meg.

Részletes program és tartalom a tervezhetőségért

A részletes program letölthető innen pdf formában, nyomtatható minőségben.

A programok leírása és tartalma innen tölthető le pdf formában.

Kérjük figyeljék az űrlapon megadott email címen a visszaigazolást, és ellenőrizzék a Spam/Levélszemét mappát is.

A kiválasztott programok jelenleg elérhető kapacitása ellenőrizhető és eszerint küldhető be a jelentkezés. A létszámokat minden este frissítjük. Amennyiben egy időpontnál nem látható létszám, úgy az a programpont betelt.

Jelentkezési űrlap (egy űrlap egy csoport jelentkezését jelenti, de több program jelölhető)